Beste adviezen voor webcam modellen

Om een succesvol webcammodel te worden/zijn is het niet alleen belangrijk dat je een spannende, geile, erotische show kunt geven. Het draait niet alleen om je show, maar er zijn meerdere factoren die je succes als een model kunnen garanderen.

Eigenlijk zijn 3 dingen het meest belangrijk in je werk en dat zijn
Techniek (goede Computer/Laptop en webcam)
Betrouwbaarheid (op regelmatige tijden online zijn en doen wat je beloofd)
Je houding (vrolijk en positief voor de webcam en met klanten omgaan)

Deze 3 aspecten zijn wat ons betreft de belangrijkste factoren waar je rekening mee moet houden als je op de lange termijn het echt goed wil doen als webcammodel. Als je deze drie dingen in acht neemt ben jij in no-time top model die elke maand een topsalaris verdient!

Gebruik een goede HD-webcam
Qua techniek en apparatuur is het gebruiken van een goede kwaliteit webcam (HD-kwaliteit) een van de belangrijkste dingen als je goed geld wil verdienen.

Een goede HD-webcam hoeft geen maand salaris te kosten. Je kunt tegenwoordig voor weinig geld een goede webcam kopen. Bij de MediaMarkt kun je al voor 29,- euro een goedkope HD webcam kopen. Je kunt er ook voor kiezen om net wat meer uit te geven en een hele goede kopen, zoals de Logitech C922 Pro Stream Webcam. Deze heeft haarscherp duidelijk beeld waar klanten alles perfect op kunnen zien!

Vergeet niet dat het internet je kunt helpen met het vinden van de beste HD webcam tegen de laagste prijs. Er zijn genoeg vergelijkingssites waar je veel info kunt vinden en vaak een goede deal.

Het geld dat je in een goede camera investeert verdien je snel weer terug doordat je veel meer bezoekers krijgt die langer in je chatbox blijven chatten!

Internet snelheid is belangrijk
Een goede, betrouwbare internet connectie is een must. Als je langzaam internet hebt dat telkens uitvalt ga je tegen problemen aanlopen tijdens het webcammen. Wij raden je aan om de snelste verbinding af te nemen van je provider ook al kost dit misschien een paar tientjes extra in de maand. Deze investering heb je ook zo weer terugverdient!

Live video streaming neemt een groot deel van de bandwidth op van je connectie en als je een trage verbinding hebt kan het problemen opleveren als je in de live chat zit met een klant. Je wil natuurlijk niet dat de chat abrupt eindigt vanwege een technisch probleem en daardoor veel klanten verliest.

Plan het chatten in, zorg voor een vast routine
Webcam klanten vinden het fijn om te weten welke tijden en dagen je beschikbaar bent voor een live webcam chat. Als ze van te voren weten wanneer jij van plan bent om beschikbaar te zijn voor een chat kunnen zij dit inplannen. Dit is een hele goede manier om veel klanten te krijgen in je chat en ook veel vaste klanten er aan over te houden.

Veel klanten die dol op je zijn weten dan precies wanneer ze in moeten bellen als jij er bent. Een vaste routine is letterlijk goud waard en zal voor veel extra inkomsten zorgen en minder misgelopen kansen!

Webcam chat werk is veilig werk – houd het zo!
Als webcammodel kan je veilig vanuit huis werken zonder dat je echt (fysiek) contact hebt met klanten. Je kunt op deze manier leuk geld verdienen op een betrouwbare en veilige manier. Houd het ook zo, want je veiligheid is van groot belang. Waarom zou je die veiligheid en goede verdiensten opgeven?

Geef bijvoorbeeld nooit je huisadres aan klanten. Je echte naam en adres hoeven ze niet te weten. Gebruik een schermnaam en speel een typetje achter de webcam.
Ga zeker nooit op een live date met een klant – ook al beloven ze hiervoor te betalen. Het is het risico niet waard en zal ongetwijfeld in problemen eindigen!

Het is ook onverstandig om klanten details te geven over jezelf, persoonlijke informatie, telefoonnummer of wachtwoorden. Dit is serieus, je werk en inkomsten is serieus en je moet hier zeker rekening mee houden tijdens het werken als webcammodel.

Veiligheid boven alles en het delen van je persoonlijke gegevens is nooit de gok waard!