Testimonials


Webcamgirls vertellen hun ervaringen
Testimonials van camgirls die werken met webcam. Camgirls vertellen over het werk en het vak als erotisch model. Misschien heb je zelf met het idee gespeeld om ook cammer te worden? Wil je eerst weten wat voor werk het is, wat je moet doen en hoeveel je kunt verdienen? Lees hieronder de verhalen van de modellen die zich hebben ingeschreven als model en nu een vaste salaris verdienen met cammen vanuit huis. Mocht je zelf je verhaal kwijt willen – zodat andere er van kunnen leren – stuur het ons op en wij publiceren het hier. Elke inzending maakt kans op 150,-euro! voor een dagje shoppen bijvoorbeeld!

“Doe dit werk nu fulltime”
Lisa, 30jr uit Amsterdam. Vorige maand heb ik besloten om fulltime te werken als webcamgirl. Ik verdiende in het begin niet zoveel, meestal rond de 50 euro per avond. Na een tijdje actief te zijn en vaak te chatten heb ik veel vaste klanten erbij gekregen. Deze klanten komen telkens even met mij chatten en webcammen en blijven lang op de chat. Door veel vaste klanten te hebben verdien ik ook veel meer dan in het begin. Ik zit nu bijna elke avond (behalve donderdag, dat is mijn stapavond!) achter de cam en verdien er goed mee. Mijn inkomsten zijn nu meestal 100-150 op een avond. Ik heb van het geld een nieuwe laptop en een hele goede webcam gekocht onder het motto ‘investeren in je werk’. De nieuwe webcam heeft ook een groot verschil gemaakt. Veel meer bezoekers komen nu even chatten en blijven langer op de chat want het beeld is top … en natuurlijk is mijn show ook goed! Heb mijn oude baan opgezegd en ga nu lekker fulltime cammen. Het is makkelijker werk en ik hoef minder uren te maken. Daarnaast is werken als camgirl goed te combineren met andere dingen in mijn leven. Het geld elke maand is ook top!

Kan het iedereen aanraden! Groetjes, Lisa

“Niet geschikt voor een baas te werken de hele dag”
Melizza, 23 jr, Amersfoort. Een vaste baan van 9 tot 5 trek ik niet. Ik ben dus duidelijk niet geschikt om voor een baas te werken. Tijdens mijn zoektocht naar een baan waarbij ik zelf kon bepalen wanneer, hoe lang en hoe intensief ik werk kwam ik deze site tegen.Het is voor mij niet alleen de ideale baan, maar het webcamwerk betaalt ook nog eens geweldig!!

Succes, Melizza

“Webcammen geeft mij vrijheid om meer te doen”
Hoi, Ik ben Ashlee en ik ben 26 jaar oud en woon in Utrecht. Sinds een paar maanden ben ik ingeschreven als camgirl bij Islive en het bevalt mij super goed. De eerste maand moest ik erg wennen om te chatten met vreemde en naakt gaan voor de cam was ook een beetje spannend. Maar, na een paar maanden, gaat het lekker. Ik heb een aantal vaste klanten, ga soms naakt maar niet altijd en heb het naar mijn zin. Ik werk 3-5 uur per dag en hou heel veel geld over elke maand. Webcammen, en het geld dat ik er aan verdien geeft mij de kans en vrijheid om meer te doen (financieel). Islive betaald mij elke maand netjes uit en mijn verdiensten liggen rond de 2100 euro per maand. Niet slecht na een paar maanden werken. Ik kan het iedereen aanraden!

Groetjes en cam-ze!, Ashlee

“Geen geld zorgen meer”
Hoi, Ik ben Carleen en ben ruim 3 maanden aan het cammen. Ik ben begonnen met amateur cammen bij IsLive omdat ik snel wat geld nodig had om schulden af te betalen. In drie maanden tijd heb ik al 5060,- euro verdient en het voelt lekker om een deel van mijn schulden af te betalen. Ik merk elke maand dat ik steeds meer verdien, omdat ik een aantal vaste klanten er bij krijg. Dit zijn een aantal mannen (en vrouwen) die regelmatig bij mij komen chatten en cammen. Zo bouw je aan je toekomst en houd je elke maand geld over in plaats van andersom! Ik raad het iedereen aan.

Groetjes, Carleen xxx

Aanmelden als Webcamgirl

Lijkt webcamgirl werk je wat? Hou je van lekker geil chatten en wil je er geld mee verdienen?
Schrijf je in als webcamgirl! Vrijblijvend en gratis aanmelden voor dames en stellen.

© Copyright 2025 Mobirise. All Rights Reserved.

Made with ‌

WYSIWYG HTML Editor